Referencer - Erhverv

Sparekassen Vendsyssel


Vi har valgt pigen med stigen til vores rengøring i vores lokaler i Frederikshavn.
Vi har et stort hus hvor der arbejder og kommer mange mennekser.

For os er kvalitet og stabilitet i rengøringen en meget vigtig faktor. Vores lokaler skal være indbydende og fremstå rene og pæne.

Vi har tæt dialog omkring rengøringen Pigen med stigen udfører arbejder til fuld tilfredsstillelse-

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.


- Klaus Brasted Nielsen


Afdelingsdirektør
Frederikshavns afdelingen.
Sparekassen Vendsyssel.

Patrade


Pigen med stigen har gjort rent hos os i Aalborg 2 gange om ugen gennem 6 år. Vi har haft faste piger gennem længere perioder til at varetage servicen, og det giver som kunde en stor grad af tryghed.
Vores faciliterer er altid flot rengjort, og det er tydeligt, at når en ny læres op, bliver der gjort meget ud af, at overleveringen sker smidigt, så den nye ved, hvordan vi ønsker det.

Vi bliver altid mødt af godt humør
og professionalisme,
og har vi behov for ændringer ift. enten
udvidelse eller ændring i tidspunkt, er
Pigen med stigen altid imødekommende.

Herfra gives den bedste anbefaling.


- IPR Coordinator, Pia Reidel


Copenhagen Fur 2019


“Vi har været yderst tilfreds!
I forbindelse med vores deltagelse på Kopenhagen Furs Landsskind 2017, havde vi hyret Pigen med stigen til at hjælpe med, at servere og holde vores stand pæn og ryddelig.
Det var en ren fornøjelse at arbejde sammen med Caroline og hendes piger.

Der alle var smilende, udadvendte og meget
imødekommende. De stod aldrig stille og tog selv initiativ.
Man kunne mærke, at de gik op i at udføre arbejdet så godt som muligt og var ikke blege for at tage fat. Vi kan kun give Pigen med stigen de varmeste anbefalinger og vil helt sikkert benytte os af dem en anden gang.

- Carina Hansen, Minkpapir A/S


Broholm Horseshow 2017


"I forbindelse med Broholm horse show- DM i dressur, havde vi indgået en aftale med PIGEN MED STIGEN om at holde faciliteterne, herunder toiletter, bad og andre lokaler rene under stævnet.

Et stævne hvor der i løbet af fire dage, kommer op mod ca. 10.000 mennesker. PIGEN MED STIGEN lever helt klart op til vores forventninger, og publikum samt ryttere var meget glade og tilfredse med der var pænt over hele pladsen, hvilket naturligvis er vigtigt for os.

Caroline er en meget smilende og person, som gerne giver en hånd med, udviser stort overblik og levere en god service. Vi kan klart anbefale PIGEN MED STIGEN og ser frem til at samarbejde med dem en anden gang".

- Amalie Thomsen

Fire Flyes


"Vi har igennem de sidste 2 år brugt pigen med stigen som vores faste samarbejdets partener. De er om hyggelige, pligtopfyldende og altid klar på at løse en opgave. Kvalitets beviste medarbejder som er dygtige til deres erhverv. Jeg kan kun give dette firma mine bedste anbefalinger".

-Henrik Pedersen