Referencer - Institutioner

Boformen Gaia

I efteråret 2020 startede vi samarbejdet med Pigen med Stigen. Efter et besøg hos os, hvor vi lavede en foreløbig forventningsafstemning, fik vi fremsendt et tilbud. Der var stor forståelse for, at rengøringen hos os skulle foregå mens der var både personale og beboere i huset og at det var vigtigt, at det ikke var forskellige ”piger” der kom og foretog rengøringen. Allerede inden vi havde indgået en kontrakt blev jeg ringet op og fortalt, at der var en i Pigen med Stigens personalegruppe, som ville passe ind hos os. Det var Ulla.

Ulla startede hos os og har fra dag 1 formået at udføre sit arbejde til stor tilfredsstillelse for alle på Boformen Gaia. Ulla blev hurtigt accepteret blandt beboerne og de er meget trygge ved hende. Ulla er meget imødekommende og professionel i hendes tilgang. Samarbejdet med Ulla er upåklageligt, vi har fra starten aftalt, at vi taler sammen, hvis nogle af os måtte have spørgsmål til, hvad der forventes og/eller hvis noget ønskes ændret. Vi er meget glade for samarbejdet og sætter pris på den kvalitet er er i udførelsen af opgaven og den fleksibilitet Ulla har. Det passer godt ind hos os.

- Leder, Bente PedersenStation Vest


Vi har gennem de sidste 5 år brugt Pigen med Stigen til rengøring og vinduesvask i vores administration og det seneste år til rengøring som ekstra foranstaltning i vores huse ifm. covid-19.

Pigen med stigen leverer et yderst tilfredsstillende resultat, og rengøringspersonalet yder en god service og er altid venlige og smilende. Hvis vi har brug for ekstra rengøring, kan det altid lade sig gøre.

Vi kan klart anbefale Pigen med Stigen.


- Station Vest, Henrietta Kjeldsen

Hjallerup Børnehave

Vi har arbejdet sammen med Pigen med Stigen ad flere omgange og vi er altid blevet mødt med et smil af det friske team, fagligheden har været i top og rengøringen har været udført yderst tilfredsstillende – Pigen med Stigen er trådt til med kort varsel i de situationer hvor vi har haft behovet og har hver gang været løsningsorienteret og lyttet til de behov vi har haft, kort sagt – de gør det godt !Bjarke Stryn-Hajslund

Formand Institutionsbestyrelsen, Hjallerup Børnehave